Kesäkahvila Puoji

Arolan pihapiirissä sijaitsee hurmaava ja idyllinen kesäkahvila ja tilamyymälä Puoji, jossa pääset kokemaan aitoa maalaistunnelmaa. Puojin tarjontaan kuuluvat Arolan tilan omat tuotteet, mutta myös lähialueen muiden tuottajien upeita antimia. Puoji on avoinna pääasiassa kesäaikana. Talvella Puojin toiminta siirtyy Siiloon sekä kotaan.

Arolassa on toiminut kylän puhelin, ja puojissa on yhteistuumin purkitettu kalaa. ”Tämä Arola se on aina ollut sellainen pysähdyspaikka”, kertoi tilan nykyisen isännän pappa. Linja-autoa kun odotettiin, keitti Arolan emäntä aina kahvit. Jos kerta niin on ollut ennen, niin olkoon nytkin. Tämä Arola on kotimme, ja se on myös paljon muuta. Tervetuloa!

Arolan nykyinen emäntä on luonnonvaratuottaja, joten Arolan tilan tuotteet pohjautuvat ympäröivän luonnon antimiin. Miltä kuulostaisi Männynkuori-kuusenkerkkäsiirappi nimeltään ”Männyn halaus”? Tai voikukka-vuohenmaitovoide Arolan tilan omien vuohien maidosta valmistettuna? Tuotekehitystyöstämme pääset lukemaan enemmän linkistä ”Arolasta -tuotteet”.

Käsityömyymälä Siilo

Siilosta löydät käsityömyymälän, jossa niin ikään on lähialueen käsityöläisten sekä Arolan omaa tuotantoa. Puojin toiminta muuttaa talvisin osittain Siiloon. Siilo perustettiin Arolan tilan vanhaan viljasiiloon, josta nimikin juontaa.