Hevoselämykset Arolassa

Arolassa on nyt mahdollisuus päästä kahden tunnin kestoiselle hevoselämykselle, rauhoittumaan, ja tutustumaan alueen luontoon hevosen selästä maisemia ihaillen.

Tallilla harjaamme ja satuloimme hevoset yhdessä ohjaajan kanssa. Käymme läpi ratsastuksen perusasioita, ja sen jälkeen menemme maastoon taitotason mukaiselle rauhalliselle ratsastukselle. Ihailemme maisemia ja nautimme liikkumisesta hevosen kanssa. 
 
Ohjelma soveltuu aikuisille ja yli 15 vuotiaille lapsille. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta hevosista tai ratsastamisesta.
 
Ryhmään otetaan taitotasoista riippuen 1-2 osallistujaa. 
Hevoselämys, kesto 2h: 80€ / hlö, 150€ / 2 hlö
 

 

Ohjeita hevosten kanssa toimimiseen Arolassa

 

– Noudata ohjaajan antamia ohjeita.

 
– Turvallisuus kuuluu kaikille. Ratsastuspalvelun tarjoaja on vastuussa palvelun turvallisuudesta. Huomioi kuitenkin, että hevosten kanssa toimiessa on aina olemassa tapaturmariski. Suosittelemme ratsastajille omaa henkilökohtaista tapaturmavakuutusta.
 
– Toimi hevosten lähellä aina rauhallisesti ja asiallisesti. Älä huuda tai juokse.
 
– Ilmoita ennen ratsastusta myös mahdolliset sairaudet, liikuntarajoitteet tai muut vastaavat, jos ne voivat vaikuttaa ratsastukseesi.
 
– Huolehdi, että sinulla on ratsastamaan tullessasi säähän sopivat ulkoiluvarusteet, sekä kengät. Älä pue vaatteita, jotka lepattavat tai jotka voivat tarttua kiinni puihin, tai hevosen varusteisiin. Jos käytät omia ratsastusvarusteita, huolehdi, että ne on huolellisesti puhdistettu etukäteen. Kypärän saa lainaan tallilta.
 
– Ohjaaja ilmoittaa ratsastukseen osallistujille, jos ilmenee jokin este, joka vaikuttaa retken toteuttamiseen turvallisesti. Tällainen este voi olla esimerkiksi kesäisin ukonilma. Ohjaaja sopii osallistujien kanssa uuden ajankohdan ratsastukselle
 
RATSASTUKSEEN SISÄLTYY RISKEJÄ.
 
HEVOSEN SELÄSTÄ VOI JOSKUS PUDOTA, HEVONEN VOI POTKAISTA TAI PURRA, TAI HEVONEN VOI TALLATA VAHINGOSSA PÄÄLLE.
 
Yrityksellä on voimassa yrityksen oma vastuuvakuutus, joka kattaa yrittäjien, ja yrityksen työntekijöiden huolimattomasta toiminnasta aiheutuneet esine- tai henkilövahingot.
 
Useimmiten vahingot sattuvat kuitenkin henkilökunnan toiminnasta riippumattomista syistä (esim. hevonen säikähtää).
Huolehdithan siis, että sinulla on henkilökohtainen ratsastusonnettomuudet kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus voimassa!