Missiomme

Missiomme on tuottaa hyvää oloa, ja onnistua keräämään ympärillemme yhteistyön ryhmä, jossa jokaisen ammattitaito, ja vahvuudet tukevat toinen toistaan. Näin uskomme tuottavamme teille ne parhaimmat kokemukset.

Intohimomme on aistia elämää, ja luoda uutta. Haluamme tarjota teille kokemuksia ja elämyksiä arkeen, ja juhlaan yhdistämällä kaikkia luonnon elementtejä.

Kehitämme itseämme opiskellen jatkuvasti, valmistamme tuotteitamme ammattitaidolla, ja haluamme, että toimintamme työllistää jatkossa myös muita luontoalan ammattilaisia.

Teemme tiivistä yhteistyötä muiden paikallisten yrittäjien kanssa, ja toivomme tämän toiminnan olevan hyödyksi meille kaikille.

Maalaispysäkki onkin enemmän kuin me kolme ihmistä, ja lauma eläimiä. Ilman näitä muita tyyppejä ei toimintamme olisi mahdollista. Jokainen heistä on ollut osana kehittämässä Arolan toimintaa.

Niina

Piika vastaa eläintemme päivittäisestä hyvinvoinnista, ja toimii Marin oikeana kätenä (sekä monesti aivoina). Niina on kuulunut kalustoon vuodesta 2019, ja hoitaa myös tilan kirjanpidollisia töitä, on apuna etikettien teossa, sekä ollut mukana myös keittiöllä.

Kerttu

Kerttu vastaa tilan markkinoinnissa käytetyn kuvituksen visuaalisesta ilmeestä. Hän on laatinut tilalle niin kesä- kuin talvikartankin. Monialan osaajana Kerttua tapaat niin kodalla, kuin Siilolla. Kertun taidetöitä, tauluja, kortteja, sekä piensisustustuotteita voit ostaa tilalta.

Netta

Myös Nettaa tapaat pysäkillä erilaisissa tapahtumissa ja tilausvierailuilla. Hän auttaa eläinten hoidossa, vie sinut alpakka- tai vuohikävelylle, ja lisäksi hoitaa oman osansa Siilolla ja kodalla. Netalla on omia vuohia, joiden maidosta hän valmistaa myös pysäkillä myytäviä saippuoita, sekä
toffeeta.

Marja

Lankapuun Marja somistaa pysäkin tiloja ja pihapiiriä luonnonläheisellä, sekä romuromanttisella otteellaan. Kesällä 2020 Marja toimi pysäkin Puojin kahvilanpitäjänä, ja taikoi suussasulavia herkkuja läpi kesän. Marjan kädentaitotuotteita löydät talvella niin Siilosta, kuin kesällä Puojista

Toimimme Koillismaan Avopalveluiden, eläinavusteisen toiminnan toimintaympäristönä, ja lisäksi harrastuspaikkana paikallisille nuorille.

Meille tärkeää on läpinäkyvyys, aitous ja yhteisöllisyys

Arvomme

Päivittäinen työmme heijastaa arvojamme.

Luovuus
tarkoittaa meille inspiroitumista ympärillämme olevasta luonnosta, jonka puhtaudesta kumpuaa inspiraatio.

Omistautuminen
tarkoittaa meille jokaisen työvaiheen tekemistä sydämellä, olipa kyse keruusta, tuotekehityksestä, tai eläinten hoidosta

Kestävä kehitys
on meidän työmme pohja.

Arvostus
omaa ja muiden työtä kohtaan.