Me Maalaispysäkki Arolan tyypit haluamme tarjota teille erilaisia elämyksiä, ja makukokemuksia niinkin tutusta lähteestä, kuin luonto. Arvostamme omaa elinaluettamme, sekä lähialueen raaka-aineita, joten toiminta, sekä keruu tapahtuu Kuusamon puhtaassa luonnossa koulutettujen poimijoiden avulla. Muidenkin raaka-aineiden hankinta halutaan tehdä niin läheltä kuin mahdollista. Syntyi Maalaispysäkki Arolan tilan omat Arolasta -tuotteet, jotka ovat valmistettu keruusta lähtien, keittiön kautta, aina pakkaamiseen ja etiketteihin asti käsityönä twistaten meidän ihania villiyrttejä, sekä puutarhan anteja aina marjoista juureksiin.

Valmistamme käsityönä aina keruusta lähtien etikettien viimeistelemiseen asti jatkojalosteita villeistä luonnontuotteista, sekä kotimaisista viljellyistä kasviksista ja yrteistä. Tuotteitamme ovat erilaiset siirapit, yrttiset marjahillot, kastikkeet, lisukehillokkeet, mauste- ja suolaseokset, sekä juomat sesongin mukaan. Tilamyymälästä löytyy lisäksi pien- ja kokeilueriä erilaisista kuivatuotteista, ja mm. makeisista, sekä tietenkin muita paikallisia, ja lähialueen käsityönä valmistettuja tuotteita.

Teemme myös tuotekehitystyötä. Ota yhteyttä, mikäli haluat omaan yritykseesi sopivan tuotteen. Tehdään se yhdessä! Lisäksi palveluihimme kuuluu poimijakoulutukset, joista ilmoitamme erikseen. Koulutetut poimijat ovat ensisijaisessa asemassa, kun ostamme raaka-aineita.

Arolasta on saatavilla myös tilan omien eläinten luovuttamia tuotteita. ”Varpasvälivilla”, karstattu puhdas tilan omien lampaiden villa, suojaa ja hemmottelee herkkiä jalkoja. Tilan omien kanojen, sekä ankkojen luokittelemattomat munat ovat niin silmänruokaa, kuin herkku!